8.11.2008 г., 21:25 ч.

Очаквам те 

  Поезия » Любовна
915 0 1
Очаквам те

Очаквам те да дойдеш сам,
когато моите очи
притворят клепки и потънат
в съня на своите мечти.
Невинен и така въздушен
пристигаш там,
където искаш.
На волята ми роб безмълвен
е твоята душа. И риск е -
да бъдеш или да не бъдеш
това, в което се превръщаш,
тук, с бледото ти претворяване
в човека, който да прегръщаш.
Очаквам те да дойдеш сам,
загърнат в собствено сияние,
излъчващо се с много плам
от твоето сърце. В стенание
се лутам и с въздишка-знак
приемам твоето внимание.
Не мога,не разбирам,пак
попадам в приказка, но тя не е
реалното, тук, в моя свят
с вълшебства и със заклинания.
Ще търся и ще виждам бряг,
ще бягам все към теб - това не е
спасение за моя дух, а вяра,
крепнеща от знание.
Очаквам те да дойдеш... тук.
Навярно... Вярно...
                    Отрицание...

© Ди Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??