5.07.2006 г., 0:16 ч.

Очакване 

  Поезия
521 1 8
Чакам,
чакам...
Нито ред...
Търся те...
Копнея...
Липсваш ми...
Ех, лош късмет.
Как да се засмея?
Няма радост,
пустота...
Тихичко скучая...
Плътна, лепкава тъма,
аз, тъга...
и стая.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??