20.04.2008 г., 19:13 ч.

Очакване 

  Поезия
592 0 1
Очакване

От теб аз чакам вест,
а тя така и не идва -
отговор на тоз прекрасен жест,
утеха в непрестанната гонитба.

На пътя сам останах пак
и пусто е навред около мене
моля те, ела и дай ми знак,
не ме оставяй паднал на колене.

Дали за мене мислиш ти сега
или отново във заблуда аз попадам -
жертва на несправедливата съдба,
горчилката на неизживяната съблазън.

© Денислав Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тежки въпроси... си задаваш. Знам защото и аз това се питам всеки ден... Позддрави и УСПЕХ от Мен
Предложения
: ??:??