25.09.2008 г., 10:55 ч.

Очакване 

  Поезия
550 0 4
 

            ОЧАКВАНЕ

 

По навик стар сварих кафета -

със спомена говоря блед.

Отвън две палави врабчета

сега почукват вместо теб.

 

Поднасям устни към кафето.

Отпивам глътка.Тя горчи.

Пустиня е в мен сърцето.

... И съхнат жадни по тебе очи.

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??