6.10.2010 г., 17:17 ч.

Очакване 

  Поезия » Любовна
1197 0 3

Очакване

 

Не обичам зората, защото начало е
на следващия ден без ТЕБ!
Какво ли още да очаквам,
освен самото то - очакване!
На ред, тиренце, буквичка от ТЕБ!
И това ми стига... Да!
Дали ми стига... Не!
Но е единствено, което ме
поддържа още да съм будна.
А будна съм, за да очаквам.
И чакайки, със ТЕБ заспивам,
в очакване на следващия ден без ТЕБ!

© Оксана Молер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??