12.06.2006 г., 8:34 ч.

Очакване 

  Поезия
658 0 9
Тази нощ щурчетата пеят,
вред се носи ухание на липа.
Звездите от радост немеят!
Аз ти шепна: "При мене ела!"

Радост бликна, заглъхнаха болки.
Кръглолика, луна  засия.
Ела - шепна, забравила своите тревоги
и те чакам, а  бяга съня.

Да посрещна утрото тихо,
на твоето рамо склонила глава.
С теб да гледаме мълчаливо
най-красивата светла зора!

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??