17.12.2012 г., 10:18 ч.

Очакване 

  Поезия » Любовна
488 0 4


 



Тигрица съм, превърната в жена.

Жена тъй нежна, ласкава, чаровна.

Към тебе взор обърнала в нощта,

очаквам те с надежда аз огромна.

 

Да дойдеш, да ме приласкаеш ти,

единствен както само ти умееш.

Наоколо е пълно със жени,

но искам ти да виждаш само мене.

 

Да шепнеш нежно в моето ухо,

че търсил си ме не една година.

И сгушена под твоето крило,

щастлива аз оттук да си замина.

 

              

                                 16.12.2012 г.

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??