2.11.2005 г., 18:20 ч.

Очакване 

  Поезия
916 0 1

Ден, два - цяла седмица

безкрайна.

Да чакам ли в безумно желание,

да се върне всичко важно

и истинско  за мен?

Но  ти си  в  моя ден

без условия...

Безсилна  съм,
да
избягам или променя

това, което е между нас…

Ден, два,  цяла седмица...

още колко?…

Липсваш ми и те обичам…

Да чакам ли в безумно

нетърпение или да се науча

 да живея без теб, любовта  на  моя свят!!!

 

 

2.11.2005г.

 

© АНИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??