22.02.2015 г., 14:13 ч.  

Очакване 

  Поезия » Любовна
330 0 1

 

Очакване

(дует)

 

Все някога ще дойде някой

и този някой ще си ти.

Все някога ще си отиде някой

и след този някой ще боли.

 

Обади се ! Някога…

 

Все някога ще стане някога,

ще зърна твоите очи

и ще бъдем толкоз някакви

каквито бяхме някога преди.

 

Сега е някога,

а този някой – ето ме пред теб,

от толкоз някога

на този някой – дойде и неговия ред.

 

Ще чакам,

някога да звъннеш,

някога да се досетиш,

че има някой някъде,

който те очаква всякога,

когато чуе стъпките на някого

и мисли, че си ти –

дошъл да я прегърнеш всякак

и навсякъде -

да останат твоите следи.

 

Ще чакам някога, отнякъде…

Някой път – звънни !

 

 botyo

© Бойко Беров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ми допадна стихотворението ти, Бойко!
    Интересно и оригинално с това - някога!
    Пожелавам ти някога дано да се срещнете някъде и да сте щастливи!
    Поздравление и лека вечер!
Предложения
: ??:??