Очакване
(дует)
Все някога ще дойде някой
и този някой ще си ти.
Все някога ще си отиде някой
и след този някой ще боли.
Обади се ! Някога…
Все някога ще стане някога,
ще зърна твоите очи
и ще бъдем толкоз някакви
каквито бяхме някога преди.
Сега е някога,
а този някой – ето ме пред теб,
от толкоз някога
на този някой – дойде и неговия ред.
Ще чакам,
някога да звъннеш,
някога да се досетиш,
че има някой някъде,
който те очаква всякога,
когато чуе стъпките на някого
и мисли, че си ти –
дошъл да я прегърнеш всякак
и навсякъде -
да останат твоите следи.
Ще чакам някога, отнякъде…
Някой път – звънни !
botyo
© Бойко Беров Все права защищены
Интересно и оригинално с това - някога!
Пожелавам ти някога дано да се срещнете някъде и да сте щастливи!
Поздравление и лека вечер!