4.09.2008 г., 15:00 ч.

Очакване 

  Поезия » Любовна
521 0 1

Очите ти изплуват в мислите ми
и ме приканват с палав блясък.
Сякаш искат да ми кажат нещо
със звука на птичи крясък.

Ще ги почакам, може и да заговорят
чрез изгрева на следващото утро.
Няма да заспивам толкоз скоро
(след два-три часа ще е сутрин).

Сега е обед (сутрин вече мина),
а вън е толкова горещо.
Нелепо ще е вече да заспивам -
следобед може да те срещна.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??