Очакващо
Душата празна нежно стене за любов,
сърцето вярно тупка, бие нервно.
Умът ми трескав разпилян е като прах,
посипващ чувствата ми безрезервно!
Ръцете, молещи танцуват като храсти,
очаквайки внезапно някой да ги събере.
Въздишка мека искам, следвана от ласка
в прегръдка вечна, цяла да ме побере!
Устните прехапани да се усмихнат ведро,
доверието мое някой пак да насърчи!
На него аз да се отдам завинаги и вярна,
в света ми необятен топло да се приюти!
© Манипулирам Всички права запазени