2.04.2007 г., 16:23 ч.

Очи... 

  Поезия
762 0 3

Очи... Недей им вярва ти.
Винаги са те красиви, но измамни и лъжливи.
Те са зли и предизвикващи сълзи.
От тях боли.
Влюбвай се в човека, а не в неговите очи.
Защото след това от твоите очи ще капят бавно прокълнати сълзи.
Прокълнaти и зли.
Защото след това твоето сърце ще е наранено и от болка съкрушено.
Лицето ти ще е от сълзи изсушено.
Заради просто чифт очи...

© Мария Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??