2 abr 2007, 16:23

Очи... 

  Poesía
761 0 3

Очи... Недей им вярва ти.
Винаги са те красиви, но измамни и лъжливи.
Те са зли и предизвикващи сълзи.
От тях боли.
Влюбвай се в човека, а не в неговите очи.
Защото след това от твоите очи ще капят бавно прокълнати сълзи.
Прокълнaти и зли.
Защото след това твоето сърце ще е наранено и от болка съкрушено.
Лицето ти ще е от сълзи изсушено.
Заради просто чифт очи...

© Мария Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??