12.07.2008 г., 12:55 ч.

Очи 

  Поезия » Любовна
1005 0 1
По бузата отново
стича се пареща сълза.
Не успяла да намери
пътя към твоята душа.
По лицето...
сълзи се стичат,
а твоите очи
май никой не обичат.
Презрение във тях цари
и болка по отминали,
неизживени дни.
Преди да кажеш сбогом,
моля те, спри и погледни
в моите сияещи очи,
които носят радост.

© Саши Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??