26.12.2012 г., 19:29 ч.

Очите! 

  Поезия » Друга
547 0 0

Очите.

 

С думи те не могат да говорят,
но и не могат да мълчат.

Те всичко знаят,
но само на виждащия могат да признаят.

 

Да, истинска магия са те,
искрени и живи - очите.
Сини, зелени и пъстри,
очите си същински елфи.

Не могат злоба да прикрият,
не могат любовта да скрият.
Само погледни в тях
и за секунда всичко си узнал.

 

 

© Аморе Мио Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??