23.06.2009 г., 18:08 ч.  

Очите на душата 

  Поезия » Любовна
1122 0 1
Очите на душата

(Песен за тези, които гледат на света по по-добрия начин)

 
Искам ти да дойдеш с мен,
да посрещнеме зората.
Топъл пламък на нов ден
да ни гали по лицата.
Искам с моите очи
да погледнеш миг дори.
Има радост и за мен, нали?!
 
Цветовете не видях,
само мрака и тъгата.
Ти ми даде светлина
и познах ги със душата.
Огънят във мен гори
и щастлив ме правиш ти.
Виждам вече с твоите очи!
 
И сега за теб бленувам.
Толко искам да те зърна.
Но достатъчно ми е,
че си просто до мене,

моя любов.

 
Искам ти да дойдеш с мен
и на края на земята.
Мрака ти затвори в плен
и отключи светлината,
и научих удивен -
тя била е просто в мен!
Тя била е в моето сърце,
а ключа е в твоите ръце!

© Петя Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубава приказка за любовта! Позитивизъм и светлина!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??