10.03.2009 г., 10:37 ч.

Очите на виновните не плачат 

  Поезия » Друга
855 0 8

Очите на виновните не плачат,
не трябва да си позволят това,
вината е създадена от сатаната,
най-тъмната му сигурна страна.

 

Доброто е за ангелите горе,
дори и Бог понякога греши...
Но плаче ли, поискал ли е прошка...
По-лесно е да замълчи.

 

И аз мълча, и мъката си скривам,
а болката не спира да яде...
Не плача! Нека ми е криво!
Сълзите са за някое дете.

 

А аз пораснах, мисля, че успях...
И нямам нужда да ми кажат браво.
Което искам - се превръща в грях.
Което мисля - то е право!

 

Но искам... Тайно при това,
да върна истинските си приятели.
Когато се роди в очите ми сълза,
да знам, че имам рамената им!

© Георги Зафиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??