20.02.2008 г., 22:39 ч.

Очите ти... 

  Поезия » Любовна
1128 0 4

...

Очите ти по-сини са и от небето,

омайващи ме с необятна красота,

очите ти, по-сини са и от морето,

изпити с бистра, ручейна вода.

 

Очите ти са вечен огън,

изгарящи ме със пробивна острота.

Очите ти! Обичам ги! Да, мога!

Обичам ги и туй не е шега.

 

Притаявам дъх веднага,

щом погледнеш ме със тях така,

поглеждам те и аз тогава,

пленен от тази ручейна вода.

 

Очите ти по-ярки са и от звездите,

сияещи в пустото небе,

как искам аз да се удавя

в тез очи и във това сърце.

 LIKADEVONEN

 

© Илия Деведжиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??