24.07.2009 г., 11:31 ч.

Оцвети ме в розово... 

  Поезия » Любовна
761 0 0

От любов създадена,
в мъка потопена,
във сълзи удавена,
от въздишки съживена...

Обречена да търси
слънцето в нощта.
Обречена да брои
вълните по брега...


Жадна да опита
вкуса ти непознат,
да потопи се в аромата
на цветния ти свят,
с полъха ти да погуби
непрогледния и вечен мрак.


Оцвети във розово
черното ми сърце.
Нека да е розово
и сивото небе.
Оцвети във розово
хора и цветя.
Разлей боичка розово
навсякъде по света.

Оцвети ме в розово
и обичай ме, мен, мен.
Имам нужда от цветове,
от картини, от повод за усмивки.


 

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??