7.01.2016 г., 10:43 ч.

Ода на новите интернационалисти 

  Поезия » Пародии
465 0 2

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

На крак, велики глобалисти! -

От Африка... до Рим, Берлин...

Със ислямисти, с куртуристи

цвета, света да обновим!...

 

Да славим мултикуртуризма!

Природа, Бог да отречем!

Свободно... всичко да ни влиза...

С исляма да се... съберем...

 

И с педеразума щастливи,

гответе се за нов живот!

Бъдете свободоебливи!

Презрете своя род, народ!...

 

Марин Тачков

6 януари 2016 г.

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??