29.12.2020 г., 17:02 ч.

Ода за Гигелия 

  Поезия » Хумористична, Оди и поеми
579 0 0

Гигелия се тя нарича,
името си не обича. 
Отворила ателиенце,
рисува си като детенце.
Гигче, мила и добра,
я кажи защо така?
Пак ли нещо се нацупи?
Иди, шоколад си купи!
Gi.Ga.Shop си се писала!
А, добре, "shop" си махнала!
Можеше и Гигаслава,
ама че си вироглава!
Кола не можеш да паркираш,
ала хората блокираш!
Гигче, мила, не така, 
черпи по една халва!

© Янко Трендафилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??