Сред колеги и колежки
в поетичните среди -
денонощно, без забежки,
Надя, стихове твори!
Тя, отглежда котки с куче,
пише приказки за тях!
На поезия ни учи -
Как се пише със замах!
Яхва - честичко метлата
и подава пълна газ!
Не познава - правилата,
а лети като Пегас!
Пише образно, красиво,
малко лудичко дори!
Чак ни става леко криво,
бяла завист ни гори!
Как крилата и докоснем
покрай нейните слова,
идва пролет - високосна,
замирисва на цветя!
С ярки краски тя рисува,
има купища - талант!
Сайта с нея скъпо струва!
Надето е... Диамант!
Юри
Йовев
Юни
2020 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени