3.04.2021 г., 23:57 ч.

Огледай се 

  Поезия » Свободен стих
302 0 0

Не търси любов, когато не желаят,
А просто поогледай се в страни 
Да, боли, но може би това е
Сила , за да продължиш.

Виждаш ли онези двама,
За които света е сякаш спрял.
Обичат се и без поправки,
За всичко, което човек би коонял.

Погледни сега и към детето,
Колко хубаво играе.
Хвърля пясъци в морето,
За игри и приключения мечтае.

Знаеш ли какво остана,
Може би мъничка тъга.
Погледни напред и не забравяй,
Че с усмивка ще пеомениш света

© Bebcheto bebe Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??