21.08.2007 г., 22:38 ч.

Огледално 

  Поезия
552 0 1
Целуна ме смъртта в огледалото
с последна целувка на мрака.
В огледалния свят на началото
се раждам отново - не плача!

Огледално проблясват мечтите,
огледално ги следвам без страх,
че не ще ги достигна през дните
огледален е... новият свят...

Огледално мехлемът надежда
покрива раните от острата коса.
Без оръжие пристъпвам и без дрехи...
Огледален е светът на любовта.

© Нела Цолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??