21.07.2007 г., 13:28 ч.

Огледално 

  Поезия
666 0 12

 

От огледалото уплашено ме гледа
едно момиче със говорещи очи,
до вчера се усмихваше уверено,
а днес трепери и мълчи...


Поглеждам в нея - тишина!
И само болката в кафявите очи
крещи недоизказана вина.

Поглеждам я, и пак, и пак мълчи.


Ще се обърна, време е за бягство-
виновна съм за тази тишина!

Едно момиче плаче в огледалото,

и ме прогаря нейната сълза...

 

 

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??