9.02.2011 г., 11:59 ч.

Огледало 

  Поезия » Философска
423 0 6

Ти  живееш сякаш в друго измерение -

без тревоги, мечти, печал и радост,

в твоя прозорец е вечно движение,

старостта се заменя от цъфнала младост!

Лъскавото ти око от страх не трепери,

не говори, не плаче и не се смее,

във обида случайна не се то чумери,

а безпристрастен свидетел - немее!

Ти не си никога съдникът огрубял,

винаги  всичко на всички прощаваш,

ти си си просто едно огледало,

в себе си целия свят отразяваш!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??