Feb 9, 2011, 11:59 AM

Огледало 

  Poetry » Phylosophy
469 0 6

Ти  живееш сякаш в друго измерение -

без тревоги, мечти, печал и радост,

в твоя прозорец е вечно движение,

старостта се заменя от цъфнала младост!

Лъскавото ти око от страх не трепери,

не говори, не плаче и не се смее,

във обида случайна не се то чумери,

а безпристрастен свидетел - немее!

Ти не си никога съдникът огрубял,

винаги  всичко на всички прощаваш,

ти си си просто едно огледало,

в себе си целия свят отразяваш!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??