28.07.2017 г., 17:06 ч.

Огледало 

  Поезия » Свободен стих
1067 1 1

Огледало какво е то?

Изкривена реалност или отражение на нашите души?

Какво ще откриеш ти щом се вгледаш ти?

Себе си ли ще видиш или някой друг?

Толкова ли си се променил?  

 

Огледало прозорец към нов свят е може би?

То е прозорец на нашите души.

В него има много история и то на различни хора.

А коя ще видиш ти от теб зависи.

© Стела Матоушек Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

"Математическа поезия" »

14 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Философски камък...Алхимични търсения в лабораторията на любовта...
Предложения
: ??:??