28 jul 2017, 17:06

Огледало 

  Poesía » Verso libre
1061 1 1

Огледало какво е то?

Изкривена реалност или отражение на нашите души?

Какво ще откриеш ти щом се вгледаш ти?

Себе си ли ще видиш или някой друг?

Толкова ли си се променил?  

 

Огледало прозорец към нов свят е може би?

То е прозорец на нашите души.

В него има много история и то на различни хора.

А коя ще видиш ти от теб зависи.

© Стела Матоушек Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

"Математическа поезия" »

14 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Философски камък...Алхимични търсения в лабораторията на любовта...
Propuestas
: ??:??