8.04.2007 г., 16:21 ч.

Огледалото 

  Поезия
682 0 1
Огледалото

В огледалото погледнах се
 и спрях...
И вгледох се в очите си -
любов видях!
Усетих нещо ново, непонятно.
Изгаряше ме бавно и мъчително.
Беше така красиво и приятно,
беше направо изкусително.
И сякаш погледнах през очите си.
Видях душата и сърцето си!
А в тях се беше някой настанил,
беше се тайно приютил.
Не исках да го гоня -
напротив, исках го за себе си!
И може би да го помоля
да споделим мечтите си...
Само че не посмях -
нали съм срамежлива.
Останах с огледалото,
но пък се чувствам жива!

Кремена Кънчева Кънчева 19год.
25.03.2007г.

© Д-р Кремена Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??