24.05.2024 г., 21:10 ч.

Огнен танц 

  Поезия » Любовна
76 1 0

 

 

Очите ни търсят се винаги, 

навсякъде, 

така гледаш само мен, 

усещаш ли огъня? 

 

Пламъци обгръщат моето тяло

при всяко твое докосване, 

при всеки твой поглед, 

зная, че и ти усещаш същото.

 

Сърцата ни танцуват

в ритъм,

всеки дъх е в синхрон, 

защото един за друг мечтаем

всеки ден

и всяка нощ.

© Николина Божанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??