29.04.2018 г., 9:51 ч.

Огнена 

  Поезия » Любовна
369 1 0

Казват, че характерът ѝ е пожар –
доближа ли се, ще се опаря.
Но пред нищо няма да се спра!
Обичам с огъня да си играя.

 

Чувствам се тлеещ огън до нея,

а тя – превъплъщение на горящата любов.

Виждам я във всеки мой сън.

Вярвам, че за нея съм готов.

 

Самата тя е огнена стихия,

обвита в пламъци, които да я защитават.

Чудна ми е нейната магия.!

След любовта ѝ – въглени остават.

 

Но не спира да повтаря, че в душата ѝ е буря.

Щом се приближа, веднага се надига.

Аз пък няма да се примиря!

С постоянство всичко се постига.

© Димитър Митев Всички права запазени

Моля, за мнения и критики.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??