13.01.2008 г., 23:53 ч.

Огнено в мен любов напира 

  Поезия » Любовна
760 0 12

Сладки мисли обзели са сърцата,

ти, моя захарна любов.

Мълчи и слушай сетивата

и да мечтаеш, ще бъдеш ти готов.

 

 

Огнено в мен любов напира

и цялото сърце е твое.

Мисълта за теб се впива

и харесвам щастието свое.

 

 

Цветно любов ми подаряваш,

оцветяваш ме с радост.

Мечтите си ми посвещаваш

и се даряваш със сладост.

 

 

Обичта ми твоя е отдавна,

но все тъй огнено те нося в сърцето.

Щастието мисъл в мен е главна.

Обичам те! Обича те и в мен детето!

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??