3.12.2010 г., 13:05 ч.

Огън 

  Поезия » Философска
425 0 2

Огън

 

Огънят бушува,

той лудува,

сърцето ми може да е силно пламтящо,

желанието - изгарящо,

затова не искам страстите ми да се превърнат в отломки от догаряща жарава,

а да възкръснат от пепелта - само така чувството остава!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, вярна е критиката, защото просто прибързах с този текст в емоцията си.
  • Философска, че и поезия?
Предложения
: ??:??