22.06.2019 г., 7:41 ч.

Огън изгаря душата 

  Поезия » Любовна
573 1 0

Сам си... Бутнах вратата.
Влезе с мен лъч светлина.
Огън изгаря душата.
Виното отвън  закипя.

И туптят в ритъм сърцата.
Часовник тихо запя.
Алени устни те чакат.
Горещи ръце ще те галят в нощта.

© Светлана Тодорова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1189 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??