15.10.2008 г., 11:37 ч.

Огънят в сърцето ми гори 

  Поезия » Любовна
968 0 1
Огънят в сърцето ми гореше,
ти означаваше много за мен,
но болката голяма аз търпях
и не разбра, че ти за мене
беше всичко.

Болката търпях, ще я търпя
и за напред,
но ти не заслужаваш
да се боря за теб.

Дори и да ме боли
и болката да ме изгаря,
аз пак ще страдам за теб.

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Миличката ми... Прегръдки за страхотното стихотворение!
Предложения
: ??:??