3.07.2022 г., 17:06 ч.

Окрѝля 

  Поезия
101 0 0

стихът
невинна е душа
оголена

 

която
да окрѝля
е помолена

 

от други
вътре в себе си
душѝ стаени

 

за да се
чувстват те
обичани

 

и
утешени

 

...........................

 

и
окрилени

 

и
ощастливени

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??