27.03.2022 г., 19:09 ч.

Окъпана е душата моя... 

  Поезия » Авторска песен, Свободен стих
1054 0 2

Окъпана е душата моя,

окъпана в чисти мечти...

​​​​​Мечти зоват ме

грейнали в нощта,

щом вярвам 

в моята идваща

утринна звезда!

 

Раят някой ден 

искам да видя

и тази мисъл

в очите ми блести!

Зная има кой да обърше 

моите сълзи!...

 

Господ знае как

в мен да върне радостта!...

Аз-като малко дете,

след Бог-носейки ме

с неговите две

прободени ръце...

​​​​Да,Той знае как да спаси

моето сърце!

 

© Ivana Dzhermanska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??