20.12.2007 г., 16:05 ч.

Окъпана в рози... 

  Поезия » Любовна
561 0 8

Окъпана в рози и любов,

с мирис на пролет късна!

Тя внасяща на смъртта – живот,

страст – ярко, червена, плътна!

 

Покрита със лалета жълти,

винаги усмихната, но сама!

Просто намира пътя свой далечен

и следва своята съдба!!!

 

Целувана от лятото горещо,

докосвана от вятъра приятен!

В романтика потънала, искаща нещо!

Вярваща в пръстена си златен!

 

Пееща, под дъгата цветна,

даваща ласки, щастие и топлота!

В сърцето й любов вечна…

Тя е най-щастливата на света!!!

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??