27.08.2013 г., 21:53 ч.

ом. 

  Поезия » Бели стихове
898 0 4

омръзна ми
да бъда
запетайка
тиренце
или скоба.
омръзна ми
да ме размятат
от рафт
на рафт.
спри да ми
мислиш доброто
хвани ме
за гърлото
виж датата
на опаковката
моят срок
на годност
изтича 
крадеш ни
от времето.
един съвет
ограничи
достъпа на кислород
влез в моето
дишам ли
накарай ме 
да затая дъх.
искам да бъда
точка
.

© Петров Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??