10.01.2010 г., 16:10 ч.

Омаен танцьор 

  Поезия
565 0 0

Дансингът е твоята визитка,

нощите ти са красив спектакъл,

раждаш в женските лица усмивки,

понесеш ли се ритмично с такта.

 

Настроение създаваш и въздишки

следват гънките на кръщния ти танц,

и от тебе да опитат искат,

как целуваш с устните покрити с гланц.

 

Пофлиртувай с тях, играй си още,

с мимики свали им седмото небе,

завърти се, разкопчай последно копче,

дай поклон пред тях на колене.

 

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??