Дансингът е твоята визитка,
нощите ти са красив спектакъл,
раждаш в женските лица усмивки,
понесеш ли се ритмично с такта.
Настроение създаваш и въздишки
следват гънките на кръщния ти танц,
и от тебе да опитат искат,
как целуваш с устните покрити с гланц.
Пофлиртувай с тях, играй си още,
с мимики свали им седмото небе,
завърти се, разкопчай последно копче,
дай поклон пред тях на колене.
© Даниел Стоянов All rights reserved.