2.02.2010 г., 20:22 ч.

Омайни звуци 

  Поезия » Бели стихове
502 0 0

Омайни звуци

бродят по студената земя,

омайни звуци

топлят тъжната душа.

 

Симфония неземна

свири сетен път,

симфония неземна -

моят зимен сън.

 

Когато музиката спре,

само глуха тишина,

когато музиката спре,

само ехот в нощта.

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??