Feb 2, 2010, 8:22 PM

Омайни звуци 

  Poetry » White poetry
503 0 0

Омайни звуци

бродят по студената земя,

омайни звуци

топлят тъжната душа.

 

Симфония неземна

свири сетен път,

симфония неземна -

моят зимен сън.

 

Когато музиката спре,

само глуха тишина,

когато музиката спре,

само ехот в нощта.

© Иван All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??