15.02.2017 г., 11:29 ч.

Омайница 

  Поезия » Любовна
276 0 0

Омая се със свойта рутина

в галактики ме караш да танцувам

и само ти със твойта добрина

променяш ме към по-добро и менл

 

Ще те последвам и добро и в зло

очите ти, ще търся до последно, като бебе

защото, само ти откри във мен детето

което иска да открие всичко в тебе.

 

Омайнице любима... преоткрий ме,

аз искам, да потъна в твойте дълбини

и като нежна роса... обгърни ме

така, че двамата с теб да открием страстта ни.

 

Илюзия си моя, беше нужна само дума,

с която ме провокира и спечели,

но мисля, че когато си ми в ума

то аз ще бъда с теб и с цялата вселена.

 

Магията си моя, без която аз...

не бих могъл да дишам и живея

ти утрото ще ми бъдеш, за всеки нов ден

а аз вечерта ти, в която те галя и за теб копнея.

 

 

 

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??