1.10.2009 г., 20:48 ч.

Онова място 

  Поезия » Философска
517 0 1

 

Онова място


Зенит на чувствата красиви...

Зенит на спомени - цветни и сиви...

Начало и край на един живот,

начало и край на безкраен потоп...

Потоп от предмети съкровени

- от време и съпричастници подарени.

Място лично и в сърцето стаено...

... място за други - освен майка, баща

и роднини забранено.

Пазачи древни него пазят,

когато чувствата красиви си излязат...

за да не остане то само,

докато пристигне и последното писмо.

Пътека, така позната, с годините измината,

в живота си остава неизмината.

... но спомените, цветни и сиви,

винаги ще си останат диви...

ще се връщат тук на мястото познато,

за да гледат от него залеза и слънцето,

горещи като злато.

© Цветослава Младенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??