5.08.2016 г., 8:14 ч.

Опасна дилема 

  Поезия
413 1 2

Миг! Въздишка! Стон!

Разстроен камертон!

Сърдечен пулс...

Неясен курс..

Дилема.

Спешна.

Миг!

 

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Случвало ли ви се е ?

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??