1.07.2008 г., 19:07 ч.

Опасната жена 

  Поезия
557 0 2

Разбрах - различна е от мен, на мястото тежала.

Тя винаги върви до теб, за миг не те оставя.

И вярна е била дори, друг не пожелала.

Душата си ще продаде, но теб не би те дала.

Тя изглежда вечно доволна.

Но не знае само, че мога:

Да постигам всичко, дето пожелая

и да покорявам, щом усетя края.

Да унищожавам всяка бариера...

Тя не знае, че опасната жена я дебне!

А знае ли, че в твоя сън гостенка съм често?

Жена такава като мен не се забравя лесно.

Но лесно може да руши, разбива, задушава...

Обречена е всяка, щом насреща се изправя!...

© Гергана Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря,Анна!За жалост в определен период бях приела този образ!От любов какво ли не правим?
  • Стиха е страхотен ,но дано не си героинята в него!
Предложения
: ??:??