9.04.2009 г., 14:21 ч.

Опетнена 

  Поезия » Любовна
806 0 26


Аз съм другата...
и какво?
Ще ме съдиш ли?
Хайде, съди ме!
Както виждаш,
не изричам лъжи,
ако искаш
до болка смажи ме!

Е, добре.
Аз съм другата.
Щом ти трябвам,
насила вземи ме.
Аз съм другата...
Но съм истинска,
и обичам.
и...
не мога да тръгна сама.

Да захвърля в Ада мечтите,
а във Рая да гния с греха

Е, кажи?
Ще ме вземеш ли, Боже?
Нима ти трябвам така...
опетнена?

Този грях би ли простил
на твойта Мария,
                          поредната...
Магдалена... ?


© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??